Boodschap van onze CEO

Het is duidelijk dat COVID-19 op wereldschaal uitdagingen veroorzaakt die nooit eerder zijn gezien. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak is er geen ontkomen aan.

Net als vele organisaties stelt Solina de gezondheid en veiligheid van zijn werknemers en hun families voorop. Daarom hebben we de afgelopen weken talrijke stappen genomen om onze mensen beter te beschermen en te voorkomen dat het virus zich kan verspreiden, zoals betere hygiënische gewoonten en social distancing in onze sites. In navolging van de maatregelen van de WGO en lokale overheden hebben we onze shiftenroosters verschoven, werkt onze klantenservice in afwisselende teams en werken medewerkers indien mogelijk thuis.

Daarnaast nemen we onze leidersrol in de voedselketens in de landen waar we actief zijn zeer ernstig: we doen al het mogelijke om de productie te vrijwaren en te voldoen aan de toegenomen vraag. Al onze vestigingen blijven operationeel en het is inspirerend om te zien hoe de medewerkers van Solina, onze leveranciers en onze klanten omgaan met de uitdaging. We zijn iedereen enorm dankbaar voor hun inspanningen, flexibiliteit en inzet in deze aartsmoeilijke tijden.

Om de bedrijfsvoering in goede banen te leiden in deze snel evoluerende en onvoorspelbare context hebben we een globaal crisisteam opgericht dat dagelijks (virtueel) samenkomt. Dankzij onze langdurige betrekkingen met sleutelpartners in de sector kunnen we een vertrouwde partner blijven in de voedselketen. We stellen alles in het werk om onze klanten een topservice te blijven bieden en zij die het ergst getroffen zijn te ondersteunen.

Ons bedrijf is veerkrachtig en we zijn ervan overtuigd dat we samen deze crisis het hoofd zullen bieden. Ik ben er ook zeker van dat onze gemeenschappen hier sterker en veerkrachtiger zullen uitkomen. We trachten nu reeds onze innovatieve en creatieve benadering te versterken, vooral ten aanzien van onze klanten.

We houden u op de hoogte naarmate de situatie evolueert.

Hoogachtend,

Anthony Francheterre
CEO Solina Group

NIEUWSBERICHTEN

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in hartige foodoplossingen.
20220427 Solina liquids 54
Overname

Overname van Zafron Foods (VK)

Met trots kondigen we aan dat Solina Zafron Foods heeft overgenomen van de familie ...

lees meer
Spices
Bedrijf

Verwelkoming van onze Group Sustainability Director

Aanwerving van Ellen Madsen als Group Sustainability Director om voortdurende trans...

lees meer
Factory
Bedrijf

Een kijkje in onze afdeling plantaardige voeding

Van op maat ontwikkelde eiwitoplossingen tot integrale begeleiding Met NEXTERA® by ...

lees meer
Tuna
Markt

Innovatie in visvervanging

Duurzaamheidszorgen bij de consument Leg de lat voor je plantaardige productportfol...

lees meer
20210616_195
Overname

Overname van Sauces et Créations (Frankrijk)

Met trots kunnen we aankondigen dat Solina de Franse bedrijven Sauces et Créations ...

lees meer
Nextera nugget
Evenementen

‘Empowering protein’ op IFFA 2022 (Duitsland)

Van 9 mei tot en met 14 mei zullen we aanwezig zijn op de IFFA, een van de belangri...

lees meer