Betere voeding in retail

Wij leveren gietsauzen, bouillons, drips en marinades die retailproducten transformeren en verbeteren. Het proces begint bij de consument. Dankzij een grondige kennis van de wensen en behoeften van klanten creëert Solina culinaire oplossingen van restaurantkwaliteit en wordt het mogelijk om producten te ontwikkelen die naadloos aansluiten bij veranderende smaken en levensstijlen.

20210616_195

Met oog voor de vraag van de consument

Onze chef-koks speuren voortdurend naar nieuwe trends en keukens, zowel door zich een weg te eten door steden en landen over de hele wereld, als door onderzoek te doen naar de nieuwste restaurants, bloggers en collega-chefs. Solina gebruikt die kennis om trendy culinaire oplossingen te creëren op maat van lokale smaakvoorkeuren. Zo kunnen consumenten reizen via hun smaakpapillen.

Tegelijk zien we de waarde van de klassiekers. Soms is een perfect bereide traditionele saus of een centrale smaak met een twist de geknipte oplossing. Onze kunde bestaat erin consumenten te begrijpen en de oplossing te creëren die bij hun voorkeuren past.

De innovaties van Solina gaan veel verder dan nieuwe smaken maken. Voor onze teams vormt de smaak een deel van de holistische benadering waarmee we gericht culinaire oplossingen ontwikkelen die aan de behoeften van de consument voldoen. Het holistische ethos van Solina omvat innovatieve benaderingen inzake houdbaarheid, voedingswaarden, verpakkingsoplossingen enz. om klanten en consumenten beter van dienst te kunnen zijn.

20210616_187

De volgende trend herkennen

De wensen van consumenten voorspellen werd bemoeilijkt door de snelle evoluties die de COVID-19-pandemie met zich meebracht. Daarom creëerden we TOMORROW, een samenwerkingsprogramma dat tot doel heeft nieuwe consumentengedragingen en groeimogelijkheden te onderkennen en te detecteren om de voeding van morgen mee te ontwikkelen.

Via het programma tracht Solina inzicht te krijgen in de behoeften van de consument in een veranderde omgeving, de implicaties ervan te achterhalen en nieuwe zakelijke kansen te ontwikkelen in partnerschap met klanten.

20210616_198

Partner worden

Op zoek naar een aangepaste oplossing?