Aanwerving van Ellen Madsen als Group Sustainability Director om voortdurende transformatie te stimuleren

We zijn verheugd aan te kondigen dat we Ellen Madsen als Group Sustainability Director hebben aangesteld. Daarmee versterken we ons engagement om voeding te produceren die een verschil maakt voor mens en planeet.

De afgelopen jaren hebben we bij Solina duurzaamheid centraal gesteld in ons bedrijfsmodel, en nu zijn we verheugd aan te kondigen dat we Ellen Madsen hebben aangesteld als Group Sustainability Director.

Met deze aanstelling versnellen we onze focus op en zetten we vaart achter onze duurzaamheidsambitie door voort te bouwen op onze roadmap 2023 voor duurzaamheidsintegratie die in 2020 is gestart. Vanaf 1 juni 2022 treedt Ellen toe tot de Directie van Solina in deze nieuwe functie, die werd gecreëerd om ons engagement om voeding te produceren die een verschil maakt voor mens en planeet verder te ondersteunen.

Ellen zal samen met Jo Millar, onze Sustainability Integration Manager, en de hele interne community van Solina-duurzaamheidsambassadeurs verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van de duurzaamheidsagenda. Door de cultuur en het gedrag te ontwikkelen dat wij, Solina, willen, bouwen we voort op de snelle vooruitgang die we al hebben geboekt sinds de opstelling van onze roadmap voor duurzaamheidsintegratie, om zo onze engagementen inzake duurzaamheid verder te ondersteunen via onze 5 P’s: People, Planet, Partners, Performance en Products & Solutions. Engagementen en acties die betrekking hebben op alle aspecten van Solina.

“Ellen brengt uitvoerige ervaring op het gebied van strategie en bedrijfstransformaties mee naar het management van Solina om onze groei en internationale ambitie te ondersteunen. Haar ervaring met zowel grote internationale bedrijven als kleinere particuliere bedrijven in meerdere sectoren, met een sterke focus op transformatieprojecten, verandermanagement en cultuur, is essentieel voor ons bedrijf, voornamelijk in het licht van de duurzaamheidsroadmap”, zegt Anthony Francheterre, CEO van Solina.

Welkom Ellen.

More about sustainability

NIEUWSBERICHTEN

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in hartige foodoplossingen.
20220427 Solina liquids 54
Overname

Overname van Zafron Foods (VK)

Met trots kondigen we aan dat Solina Zafron Foods heeft overgenomen van de familie ...

lees meer
Factory
Bedrijf

Een kijkje in onze afdeling plantaardige voeding

Van op maat ontwikkelde eiwitoplossingen tot integrale begeleiding Met NEXTERA® by ...

lees meer
Tuna
Markt

Innovatie in visvervanging

Duurzaamheidszorgen bij de consument Leg de lat voor je plantaardige productportfol...

lees meer
20210616_195
Overname

Overname van Sauces et Créations (Frankrijk)

Met trots kunnen we aankondigen dat Solina de Franse bedrijven Sauces et Créations ...

lees meer
Nextera nugget
Evenementen

‘Empowering protein’ op IFFA 2022 (Duitsland)

Van 9 mei tot en met 14 mei zullen we aanwezig zijn op de IFFA, een van de belangri...

lees meer
Solina product mood 09
Bedrijf

Ons duurzaamheidsverslag van 2021

Ons duurzaamheidsverslag van 2021 Solina heeft zijn eerste duurzaamheidsverslag gep...

lees meer