Culinaire hulpmiddelen

Meer Informatie >

Marineren

Meer Informatie >

Stabiliseren, emulgeren en textuur geven

Meer Informatie >

Minder natrium

Meer Informatie >

Holistische benadering

Genieten van voeding doen we met al onze zintuigen. De smaak is waarschijnlijk doorslaggevend, maar is onlosmakelijk verbonden met andere aspecten zoals nutritionele eigenschappen (eiwitrijk, zoutarm enz.) en functionele kenmerken (textuur, sappigheid enz.). Als ook maar één element niet aan de verwachtingen voldoet, zal de klant het product waarschijnlijk geen tweede keer kopen. Solina kijkt op dezelfde overkoepelende manier naar de voedingsingrediënten die we ontwikkelen. We passen dus al onze kunde toe om geïntegreerde oplossingen te bieden die elk aspect van een product verbeteren.

Vraagt een klant om een barbecuesmaakmaker voor een aardappelsnack, dan doen wij meer dan alleen een smaakmaker leveren die de smaakverwachtingen overtreft. We nemen ook alle andere factoren in overweging die bepalen of een product een succes wordt, zowel bij de klant als op de productielijn. Het resultaat kan een barbecuesmaakmaker zijn die minder (ongewenste) additieven bevat of die verbeterd is met vitamines en ingrediënten die het product extra knapperig maken.

20210615 Solina product mood 06

Geen uitdaging te groot

Door onze competenties onverdeeld in te zetten bij elk project ontstaan innovaties die beter zijn dan de voor de hand liggende oplossing. Is een nugget niet knapperig genoeg, dan kan een nieuw paneermeel het antwoord zijn. Soms zit het probleem echter niet waar je zou denken. Onze deskundigen gaan samen met de klant op zoek naar de echte oorzaak. In het geval van de nugget kan blijken dat hij onvoldoende knapperig is door het bindmiddel, niet het paneermeel. Zo vinden we een geïntegreerde oplossing die in een beter product resulteert.

Geïntegreerde oplossingen leveren zit ingebakken bij Solina. We willen niet alleen de problemen van onze klanten oplossen, maar ze ook proactief inspireren door bijkomende opties en ideeën voor te stellen. We leveren aangepaste oplossingen voor specifieke uitdagingen en kunnen daarbij bogen op een ruime expertise in smaak, functionaliteit en voedzaamheid. Zo overtreffen we de verwachtingen van de klant en creëren we producten die alles hebben om succes te oogsten op de markt.

20210616_016

Ontdek onze inspirerende concepten

Solina toont zijn bekwaamheid op het vlak van geïntegreerde oplossingen via geavanceerde concepten die oog hebben voor de belangrijkste trends in hartige voedingsmiddelen.

Van een plantaardige döner een hit maken?

Inspirerend concept bekijken

Verslingerd aan chips? Wij maken ze gezonder

Inspirerend concept bekijken

Een plantaardige burger met dezelfde voedingsstoffen als vlees?

Inspirerend concept bekijken

Het gekende concept van de hotdog omgooien?

Inspirerend concept bekijken

Een ham met een optimale Nutri-Score en een clear label?

Inspirerend concept bekijken

Een kipachtige hamburger perfectioneren?

Inspirerend concept bekijken

De Thaise keuken naar Europa brengen?

Inspirerend concept bekijken

Hoe maak je kippenvleugels heerlijk knapperig?

Inspirerend concept bekijken

Is een compromisloze, nitrietvrije ham mogelijk?

Inspirerend concept bekijken

Is veganistische tonijn het volgende plantaardige succesverhaal?

Inspirerend concept bekijken

ONTDEK MEER

Functionaliteit

Meer Informatie >