Cultuur van ondernemerschap

Solina is een organisatie van 3.900 mensen bestaande uit wendbare, samenwerkingsgerichte, verantwoordelijke en gefocuste teams die voldoende autonoom zijn om snel in te spelen op veranderingen in lokale omstandigheden. Die aanpak is onderbouwd met een cultuur die ondernemerschap beloont en mensen ziet als de sleutel tot succes.

Onze vacatures

20210616_016

Waar mensen belangrijk zijn

We beseffen dat onze medewerkers onze grootste troef zijn, en we investeren dan ook volop in hen. Van de trainingsprogramma’s van SolinAcademy tot internationale opdrachten: Solina heeft een breed en groeiend scala van initiatieven voor actieve persoonlijke ontwikkeling en empowerment.

20210616_033

Ervaar de ‘Solina Experience’

Solina hecht belang aan de stem van zijn werknemers. We gaan actief in gesprek met onze medewerkers en nemen hun feedback in overweging. Het succes van die aanpak blijkt uit de responsgraad van de groepsenquête naar het werknemersengagement (85%) en de score AA+ die we kregen op een tevredenheidsindex. We scoren dus al hoger dan de Europese referentie, maar toch willen we Solina tot een nog betere werkplek maken.

20210616_065
quote author profile picture

Ik ben anderhalf jaar geleden bij Solina komen werken en werd warm onthaald en goed ingewerkt door de verschillende teams! Ondanks de pandemie stonden we in nauw contact om samen een sterk marketingteam op te bouwen in een vreemde periode. Nu ik dichter bij de producten sta, ben ik onder de indruk van de expertise die de teams van Solina tentoonspreiden op het vlak van voeding, en de meerwaarde die ze opleveren voor de klant! Ik kijk ernaar uit om al mijn collega’s fysiek te mogen ontmoeten in hun land zodat we boeiende nieuwe projecten en ervaringen kunnen aangaan in 2022!

Anne Benoist – Market Research & Consumer Insight Manager bij Solina

Duurzaamheid

Solina streeft ernaar aangepaste ingrediëntoplossingen te leveren om voeding te maken die goed is in elke betekenis van het woord. We willen een sleutelrol spelen in de opbouw van een voedingssysteem dat de vijf pijlers van onze duurzaamheidsbelofte aanvult: People, Planet, Partners, Performance en Products & Solutions.

Zo herbekijken en verbeteren we de ecologische voetafdruk van de waardeketen die we bestrijken, van de aanvoer van grondstoffen tot operationele optimalisaties. Daarnaast willen we foodoplossingen ontwikkelen die bijdragen aan gezondheid en welzijn, en cultiveren we de samenwerking met alle partners in de voedselketen, zowel stroomopwaarts als stroomafwaarts.

20210616_120

Solliciteer nu!

Stel je kandidaat en kom ons groeiende bedrijf versterken