VOEDINGSINDUSTRIE

Solina is actief in de gehele voedingsindustrie. Of het nu gaat om het bedenken van een charcuterieproduct op basis van natuurlijke oplossingen, het opwaarderen van het voedingsprofiel van een snack, of het verbeteren van de smaak en textuur van een plantaardige burger: we koppelen onze culinaire geschiedenis aan technische expertise en spelen zo in op de trends en vereisten die onze industrie kenmerken.

meat - pastrami 2

FOODSERVICE

Solina begrijpt chef-koks. Waarom? Omdat we chef-koks zijn. Dankzij de chef-koks van onze foodserviceafdeling omvatten onze producten en ondersteuning alles wat hun collega’s nodig hebben. Of ze nu een restaurant met Michelinster, een lokale bistro of grootkeuken runnen of in de fastfoodsector werken, Solina helpt alle chef-koks om heerlijke, voedzame, betaalbare, duurzame en praktische voeding op tafel te zetten.

amuse tonijn sepia 3

SLAGERIJ

We leveren ambachtslui en winkelslagers gebruiksklare oplossingen die de werking van hun bedrijf ondersteunen. Van uitgebreide productassortimenten tot receptuurinspiratie en hulp bij het etiketteren: ons volledige dienstenaanbod stelt onze slagers in staat om hun ambities waar te maken en gemeenschappelijke groei te verwezenlijken.

souvlaki 2

VOEDINGSWAARDE

De ‘nutrition’-divisie van Solina – dochteronderneming Laboratoire PYC – ontwikkelt, vervaardigt en verpakt eiwitrijke producten, voedingssupplementen, nutricosmetica en sportproducten. Al meer dan 30 jaar ondersteunt Laboratoire PYC ruim 200 Europese en internationale nutritionele en nutricosmetische merken.

20200702 Nutrisis 11