Slagers steunen slagers

Solina is gebouwd op een geschiedenis van slagers. Via Rejo Spices in België, Degens in Nederland en Hagesüd in Duitsland bedienen we de vleessector al decennialang. De bedrijven floreerden dankzij de op samenwerking en vertrouwen gebaseerde werkwijze ‘van slager tot slager’, die ook vandaag nog voortleeft.

We leveren ambachtslui en winkelslagers gebruiksklare oplossingen die de werking van hun bedrijf ondersteunen. Van uitgebreide productassortimenten tot receptuurinspiratie en hulp bij het etiketteren: ons volledige dienstenaanbod stelt onze slagers in staat om hun ambities waar te maken en gemeenschappelijke groei te verwezenlijken.

Ons aanbod voor slagers omvat een volledig assortiment productoplossingen zoals marinades, smaakmakers, kruiden en specerijen, functionele mengsels, coatings, purees, gebruiksklare sauzen, sauspoeders, soepen en kruimelmixen. Met onze producten kunnen slagers voldoen aan hun operationele behoeften en de eisen van hun klanten door de sensorische en functionele eigenschappen van vleesproducten te verbeteren.

souvlaki 2

Partner worden

Op zoek naar een aangepaste oplossing?