Chefs voor chefs

Solina begrijpt chef-koks. Waarom? Omdat we chef-koks zijn. Dankzij de chef-koks die werken in onze foodserviceafdeling omvatten onze producten en ondersteuning al wat hun collega’s nodig hebben. Ongeacht of ze in een restaurant met Michelinster, een lokale bistro of een grootkeuken staan, Solina helpt alle chef-koks om heerlijke, voedzame, betaalbaardere, duurzame en praktisch te bereiden voeding op tafel te zetten.

amuse tonijn sepia 3

We brengen onze expertise naar de commerciële foodservice

Chef-koks in commerciële keukens staan onder grote druk. Lange werktijden gecombineerd met de nood om je te onderscheiden in een sterk concurrerende sector en tegelijk de kosten te drukken: waarschijnlijk zal het beroep altijd wel uitdagend blijven. Maar Solina’s oplossingen, training en technisch advies, inspirerende recepten en marktinzichten helpen chefs om de uitdagingen het hoofd te bieden.

Onze chef-koks zetten hun kennis en advies in van de commerciële foodservice tot het creëren van oplossingen die het werk van professionele keukens vereenvoudigen – restaurants, hotels, cateraars, verzorgingstehuizen, snackbars, afhaalrestaurants en andere eetgelegenheden die onafhankelijk uitgebaat worden of tot een keten behoren.

Ons foodservicemerk Apollo biedt diverse assortimenten culinaire hulpmiddelen, bouillons, jus, sauzen, kruiden en specerijen, glazes en andere oplossingen van Solina. Zo brengen onze chef-koks hun expertise in smaak, functionaliteit en voedzaamheid naar jouw keuken. En kunnen keukenteams zich richten op al het andere werk dat erbij komt kijken om succesvol te zijn in foodservice.

Solina Nieuw-Vennep Frans Bon

De institutionele foodservice ondersteunen

De keukens van bejaardentehuizen en scholen, gezondheidszorg- en andere instellingen moeten maaltijden met evenwichtige voedingswaarden leveren en tegelijk rekening houden met beperkingen in kosten en bereidingstijden. Solina begrijpt de uitdaging en heeft daarom oplossingen ontwikkeld die het werk van die keukens vereenvoudigen.

Naast ons assortiment bouillons, sauzen en andere culinaire hulpmiddelen leveren we via ons merk Nutrisis (orale) nutritionele producten voor medisch gebruik bij verschijnselen als dysfagie, autonomieverlies, ondervoeding enz. Die producten verhogen het rendement, verkleinen de afvalberg en optimaliseren de bereidingstijden. Tegelijk blijven de kwaliteit en het genot van echt eten bewaard.

nutrisis matin - matin gourmand 1

Partner worden

Op zoek naar een aangepaste oplossing?