Coatings

Culinaire hulpmiddelen

Marineren

Stabiliseren, emulgeren en textuur geven

Bewaring

Sauzen

Minder natrium

Bouillon

Plantaardige eiwitten

Coatings

Holistische benadering

Genieten van voeding doen we met al onze zintuigen. De smaak is waarschijnlijk doorslaggevend, maar is onlosmakelijk verbonden met andere aspecten zoals nutritionele eigenschappen (eiwitrijk, zoutarm enz.) en functionele kenmerken (textuur, sappigheid enz.). Als ook maar één element niet aan de verwachtingen voldoet, zal de klant het product waarschijnlijk geen tweede keer kopen. Solina kijkt op dezelfde overkoepelende manier naar de voedingsingrediënten die we ontwikkelen. We passen dus al onze kunde toe om geïntegreerde oplossingen te bieden die elk aspect van een product verbeteren.

Vraagt een klant om een barbecuesmaakmaker voor een aardappelsnack, dan doen wij meer dan alleen een smaakmaker leveren die de smaakverwachtingen overtreft. We nemen ook alle andere factoren in overweging die bepalen of een product een succes wordt, zowel bij de klant als op de productielijn. Het resultaat kan een barbecuesmaakmaker zijn die minder (ongewenste) additieven bevat of die verbeterd is met vitamines en ingrediënten die het product extra knapperig maken.

20210615 Solina product mood 06

Geen uitdaging te groot

Door onze competenties onverdeeld in te zetten bij elk project ontstaan innovaties die beter zijn dan de voor de hand liggende oplossing. Is een nugget niet knapperig genoeg, dan kan een nieuw paneermeel het antwoord zijn. Soms zit het probleem echter niet waar je zou denken. Onze deskundigen gaan samen met de klant op zoek naar de echte oorzaak. In het geval van de nugget kan blijken dat hij onvoldoende knapperig is door het bindmiddel, niet het paneermeel. Zo vinden we een geïntegreerde oplossing die in een beter product resulteert.

Geïntegreerde oplossingen leveren zit ingebakken bij Solina. We willen niet alleen de problemen van onze klanten oplossen, maar ze ook proactief inspireren door bijkomende opties en ideeën voor te stellen. We leveren aangepaste oplossingen voor specifieke uitdagingen en kunnen daarbij bogen op een ruime expertise in smaak, functionaliteit en voedzaamheid. Zo overtreffen we de verwachtingen van de klant en creëren we producten die alles hebben om succes te oogsten op de markt.

20210616_016

ONTDEK MEER

Over Solina België

Meer Informatie

Duurzaamheid in voeding

Meer Informatie